BVC & 5-månaders spruta

Tänk att vår bebis blir 5 månader nu, helt galet vad tiden tickar på!! Idag gick det iaf bättre med sprutan än sist....då han blev helt otröstlig! Han växer precis som han ska och ligger precis på "normal" kurvan. Charlie låg alltid lite över så Damon är väl en aningen mindre sort. William var ju mindre när han föddes än de övriga så han låg nog under. Ska ta en dag och jämföra sen, bara för att det är kul!! Efter BVC somnade Damon nästan på en gång så jag passade på att fixa lite saker i Vällingy, handla väskor till vår resa bland annat.
Det ska bli otroligt roligt att se hur vi ska få plats med allt.. Vi måste ha alla 6 säten uppfällda i bilen eftersom mamma & även Morriz ska med. Bagage utrymmet som blir över då rymmer typ Damons paraply vagn & inget mer... Vi ska ta en seriös titt på takboxar annars vet jag inte hur vi ska göra. Packning för 6 pers i 10 dagar, varav en bebis + en hund men inget bagageutrymme!! Haha jag ser fram emot det ögonblick när vi är "färdigpackade" alla har lugnat ner sig och vi är på väg!!!

William har förresten varit hos Patrick sen igår & blir där en natt till. Han har följt med Patrick i lastbilen & sen "gymmat". Kul!