Välkommen 2017!!

Ojoj dålig uppdatering här på bloggen så vad har hänt denna höst?!

Några höjdpunkter:

•Damon är nu 11 månader & står själv, kryper korrekt då och då men annars är det någon hasa sig fram variant fortfarande. Kryper halvt sittandes med ena benet är också en variant. Han äter ibland själv, både smörgåsar och mat (med händerna mest då). Han är världens underbaraste kille men ett rätt hett temperament och helt otroligt mammig!!

•Charlie har börjat lära sig åka skridskor och tycker det är jättekul. Han är annars oftast världens gladaste men har börjat retas en del med båda sina bröder. Leker alla möjliga lekar fortfarande och har världens underbaraste fantasi. Och är otroligt mammig!!

•William är då snart 15 år och hormonerna spelar sig ett spratt mellan varven. Han är fortfarande ingen kille som springer ute & det är vi tacksamma för. Han hänger vid datorn/ sköter skolan & umgås med en kompis då och då på hemmaplan. Han är jätteduktig på att passa Damon om man tex vill ta en dusch, även Charlie och dom kan vara så grymt snälla mot varandra men även ha en del syskongnabb trots ålderskillnaden är man väl ändå "syskon" på alla plan. William fick godkänt i alla ämnen i betyget till jul och vi är sååå glada för det allihopa. 

Jaha det var lite kort om barnen annars så jobbar jag för fulla muggar med mammsen. Sammy är föräldraledig med Damon ett tag till & livet rullar på. Vi firade jul med övriga familjen hemma hos oss som vanligt & även nyår men då var det bara "vi", Jag Sammy & barnen.
Liten bildbomb kommer här!